شبکه های اجتماعی
تصویر عنوان

بایگانی

اسید-سیتریک-خشک

اسید سیتریک خشک (citric acid)

  |  

اسید سیتریک خشک (citric acid) این محصول در صنایع نوشابه آبمیوه استفاده می شود و باعت طعم دهندگی می شود اسید سیتریک خشک را می توان در سس ها ،انواع پنیر،کمپوت یافت....

ادامه مطلب
سدیم-بنزوات-خوراکی

سدیم بنزوات خوراکی (sodium benzoate)

  |  

سدیم بنزوات خوراکی (sodium benzoate) سدیم بنزوات یک ماده نگهدارنده غذایی است به عنوان ضدکپک  در مواد غذایی استفاده می شود این ماده در ر سرکه،نوشابه های گازدار،مرباها،ابمیوه ها،به کار می رود ...

ادامه مطلب

اسید سیتریک آبدار (citric acid)

  |  

اسید سیتریک آبدار (citric acid) اسید سیتریک آبدار اسید سیتریک آبدار یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای الی است که در لیموترش و پرتغال وجود دارد در صنایع نوشابه،آبمیوه استفاده می شود و می توان در نوشیدنی ها،بستنی،انواع آبنبات ،مربا ،کمپوت  ،انواع سس یافت. ...

ادامه مطلب
ase-sulpham

آسه سولفام (ase sulpham)

  |  

آسه سولفام (ase sulpham)  آسه سولفام این ماده دارای قدرت شیرینی 170 برابر شکر می باشد موارد مصرف این محصول در صنایع آبمیوه سازی،نوشابه های رژیمی،شکلاتهای دیابتی به کار می رود...

ادامه مطلب
sorbate-potassium

سوربات پتاسیم (sorbate potassium)

  |  

سوربات پتاسیم (sorbate potassium) بسیار محلول در آب و در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد مهم ترین کاربرد آن ضد کپک در مربا،پنیر،شوریجات ،نوشابه های غیرالکلی...

ادامه مطلب
سدیم-اسید-پیروفسفات-خوراکی

سدیم اسید پیروفسفات خوراکی (sodium acid piro phosphat)

  |  

سدیم اسید پیروفسفات خوراکی (sodium acid piro phosphat) سدیم اسید پیروفسفات خوراکی یک ترکیب اسیدی است در واقع سبب تورم خمیر و حفظ تورم خمیر می شود در تولید خمیر ماکارونی،تولید انواع کیک،بسیاری از محصولات نانوایی،شیرینی،کلوچه مصرف می شود درسه نوع fast_medium_low کاربرد دارد....

ادامه مطلب