اسید سیتریک خشک (citric acid)
اسید سیتریک خشک (citric acid) این محصول در صنایع نوشابه آبمیوه استفاده می شود و باعت طعم دهندگی می شود اسید سیتریک خشک را می توان در سس ها ،انواع پنیر،کمپوت یافت....
ادامه مطلباسید سیتریک خشک (citric acid) این محصول در صنایع نوشابه آبمیوه استفاده می شود و باعت طعم دهندگی می شود اسید سیتریک خشک را می توان در سس ها ،انواع پنیر،کمپوت یافت....
ادامه مطلبسدیم بنزوات خوراکی (sodium benzoate) سدیم بنزوات یک ماده نگهدارنده غذایی است به عنوان ضدکپک در مواد غذایی استفاده می شود این ماده در ر سرکه،نوشابه های گازدار،مرباها،ابمیوه ها،به کار می رود ...
ادامه مطلباسید سیتریک آبدار (citric acid) اسید سیتریک آبدار اسید سیتریک آبدار یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای الی است که در لیموترش و پرتغال وجود دارد در صنایع نوشابه،آبمیوه استفاده می شود و می توان در نوشیدنی ها،بستنی،انواع آبنبات ،مربا ،کمپوت ،انواع سس یافت. ...
ادامه مطلبلورم ایپسوم یک متن بی مفهوم استاندارد است که طراح برای پرکردن صفحات وب از آن استفاده می کند. یک متن بی مفهوم استاندارد است...
ادامه مطلبلورم ایپسوم یک متن بی مفهوم استاندارد است که طراح برای پرکردن صفحات وب از آن استفاده می کند. یک متن بی مفهوم استاندارد است...
ادامه مطلبهیدرو سولفیت سدیم (hydro sulfite) این ماده در صنعت قندریزی استفاده می شود...
ادامه مطلبکاستیک سودا (caustic soda) ماده ای جامد وسفید رنگ است در تولید نوشابه های گازدار،شکلات،تولید انواع کارامل کاربرد دارد...
ادامه مطلبآسه سولفام (ase sulpham) آسه سولفام این ماده دارای قدرت شیرینی 170 برابر شکر می باشد موارد مصرف این محصول در صنایع آبمیوه سازی،نوشابه های رژیمی،شکلاتهای دیابتی به کار می رود...
ادامه مطلبسوربات پتاسیم (sorbate potassium) بسیار محلول در آب و در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد مهم ترین کاربرد آن ضد کپک در مربا،پنیر،شوریجات ،نوشابه های غیرالکلی...
ادامه مطلبسدیم اسید پیروفسفات خوراکی (sodium acid piro phosphat) سدیم اسید پیروفسفات خوراکی یک ترکیب اسیدی است در واقع سبب تورم خمیر و حفظ تورم خمیر می شود در تولید خمیر ماکارونی،تولید انواع کیک،بسیاری از محصولات نانوایی،شیرینی،کلوچه مصرف می شود درسه نوع fast_medium_low کاربرد دارد....
ادامه مطلب