شبکه های اجتماعی
تصویر عنوان

بایگانی

بی-کربنات-آمونیوم

بی کربنات آمونیوم (ammonium bicarbonate)

  |  

بی کربنات آمونیوم (ammonium bicarbonate) به صورت پیوسته یا ناپیوسته تولید می شود آمونیوم بی کربنات در دمای اتاق پودر سفید رنگ و کریستالی با بوی کم است این ماده در آب حل شده و محلول نسبتا قلیایی تشکیل می دهد کاربرد آن عامل تخمیر،ورد اوردن در تولید نان،بیسکویت،شیرینی می...

ادامه مطلب
اسید-اسکوربیک

اسید اسکوربیک (ascorbic acid)

  |  

اسید اسکوربیک (ascorbic acid) یک مکمل آنتی اکسیدان در غذاها و نوشیدنیها است مهم ترین کاربرد آنتی اکسیدان در صنایع غذایی جلوگیری از تغییر رنگ در مواد غذایی ایجاد خواص استابلایزری در خامه،بستنی ایجاد خواص مولسیفایری در نان،کیک و به عنوان حجم دهنده...

ادامه مطلب
xanthangam

گزانتان گام (xanthangam)

  |  

گزانتان گام (xanthangam) یک پلی ساکارید طبیعی است موارد کاربرد آن قوام دهنده در انواع سس،چایگزین سفیده تخم مرغ بهبود دهنده و افزودنی خوراکی  ...

ادامه مطلب
منو-پروپیل-گلایکول-آرایشی

منو پروپیل گلایکول آرایشی (mpg)

  |  

منو پروپیل گلایکول آرایشی (mpg) منوپروپیل گلایکول مایعی بی رنگ و شفاف و روغنی بی بو،بی مزه،جاذب رطوبت خاصیت افزایش تثبیت کف وهوادهی در تولید خامه ها و مخلوط های کیک مورد استفاده قرار می گیرد حلال اصلی در صنعت اسانس است  ...

ادامه مطلب
گلیسرین-خوراکی-شفاف

گلیسرین خوراکی شفاف (glycerin)

  |  

گلیسرین خوراکی شفاف (glycerin) گلیسرین الکی سه عاملی است که به هر نسبتی در اب حل می شود در غذا و آشامیدنی ها باعث جذب رطوبت می شود شیرین،شفاف،بی رنگ،بی بو و چسبناک است ...

ادامه مطلب