×

اطلاعیه ها

مشخصات خود را فراموش کردید؟

ایجاد حساب کاربری

مرتب سازی براساس: جهت:
  • CMC

    یک پلی ساکاریداست با کالری کم.کاربرد آن در: غذاهای رژیمی و کم کالری است مانند نان های رژیمی ،نوشیدنیهای رژیمی. به عن...
  • پودر کاکائو

    کاربرد آن در صنایع غذایی از جمله فرآورده های کاکائویی مانند شکلات صبحانه،فیلینگ کیک ها،کلوچه ها. روکشهای شکلاتی. پور...
  • دکستروز

    ماده قندی حاصل از ذرت است جزو شیرین کننده های طبیعی است . عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ،اسنک ها و دیگر محصولات نانو...
  • ژلاتین

    به دلیل دارا بودن ویژگی های ایجاد ژل و قوام دهندگی،در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد در ژلها ،مارمالادها،آبنب...
  • سود پرک(کاستیک سودا)

    ماده ای جامد و سفید رنگ است که ۹۹% در تولید نوشابه های گازدار ،شکلات و تولید انواع کارامل کاربرد دارد ....
  • آسپارتام

    شیرین کننده کم کالری است که در فرآورده های غذایی و نوشابه های کم کالری ،ادامس، فرآورده های قنادی ،ژلاتین،دسرها،پودین...
  • لستین

    لستین به معنای زرده تخم مرع است ویژگی امولسیون سازی و چرب کنندگی دارد. کاهش دهنده چسبندگی در صنعت شیرینی سازی کنترل ...
  • اسید فسفریک

    در صنایع غذایی از اسید فسفریک به منظور تولید نوشابه های گازدارو تصفیه روعن های نباتی ،مربا سازی ،پنیرسازی استفاده می...
  • هیدرو سولفیت سدیم

    محصول BASF آلمان  و چین در بشکه های ۱۰۰kg_50kg موزد استفاذه مواذ غذایی و نساجی.  ...
  • منوگلوتامات سدیم

    منو سدیم گلوتامات با مش ۸۰ وکیفیت عالی در بسته بندی ۲۵ کیلو گرمی ساخت کشور چین. این ماده یک افزدونی معمول که به منظو...
  • بی کربنات سدیم(جوش شیرین )

    دارای خاصیت بازی،بی بو و بی طعم است در ترکیب خمیرنان برای متخلخل کردن نان ،شیرینی،کلوچه،بیسکویت استفاده می شود ....
  • انواع اسانس ها

    اسانس ها در نوشیدنی ها ،شکلات،شیرینی جات ،لبنیات،نان و کیک...
  • گلوکز

    یک نوع مونو ساکارید است.که شربت ذرت و گلوکز قنادی نیز خوانده می شود. کاربرد گلوکز در صنعت نانوایی باعث به تعویق اندا...
  • وانیل

    اساره گیاهی است در تهیه دسرها،پودینگ،شیرهای طعم دار و برای شیرین کردن و طعم دادن به قهوه ،ماست ،بستنی،نوشابه ،کیک،مو...
  • روغن بادام

    روغن بادام (اولئات گلیسرول) از روغن بادام در تهیه مارزیپان ،نوقا،ماکارونی،انواع دسرها استفاده می شود....
  • ایزوله سویا

    این ماده در جذب بالای آب و خواص امولسیفایری ایزوله درنوشیدنیها ،نوشابه های ورزشی،سس ها ،لبنیات و بستنی ،فرآورده های ...
  • بنزوات سدیم

    بنزوات سدیم یک ماده نگهدارنده غذایی است . به عنوان ضد کپک در مواد غذایی استفاده می شود. این ماده در سرکه،نوشابه های ...
  • اسید اسکوربیک(ویتامین C)

    به عنوان یک مکمل آنتی اکسیدان در غذاها و نوشیدنی ها مهم ترین کاربرد اسید اسکوربیک در صنایع غذایی: جلوگیری از تغییر ر...
  • سوربات پتاسیم

    بسیار محلول در آب و صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده ضدکپک کاربرد دارد. مهم ترین کاربرد آن در مربا،پنیر،مارگارین،شو...
  • گزانتان گام

    یک پلی ساکارید طبیعی است.نام دیگر زانتان گام،صمغ گزانتان می باشد موارد کاربرد آن: قوام دهنده در انواع سس،جایگزین سفی...
بارگزاری بیشتر
بالا